Inschrijving Marnespeulen geopend!

Marnespeulen in Leens viert dit jaar haar 5 jarige jubileum. Wat is begonnen als een klein spel programma is nu uitgegroeid tot een waar spektakel stuk in Leens. Daarom heeft de commissie van Marnespeulen ook besloten om groots uit te pakken. Dit jaar wordt hét spektakelstuk van Marnespeulen en dit wil je als team maar ook als toeschouwer niet missen. We gaan dit jaar beginnen op het zwembad, daar vinden de spellen plaats waar je nat van wordt. Vandaar gaan we richting hertenkamp en daar vinden alle overige spellen plaats en dat zijn spellen waar iedereen droog bij blijft mits je je angst onder controle houd! Voor angst is dit jaar geen plek.

Op 1 september is het dan weer zover, de jaarlijkse Marnespeulen wordt dan weer gehouden in het centrum van Leens.
Het spel programma voor jong en oud. We hebben weer een super mooi spellen circuit uitgezet waar weer diverse onderdelen in terug komen zowel kracht ,behendigheid, samenwerken en je moet geen last hebben van hoogtevrees en tot slot droge kleren meenemen want water staat ook dit jaar weer centraal!

Lijkt het je leuk om mee te doen geef je dan op als team. Je team bestaat uit 5 personen samenstelling maakt niet uit als het er maar 5 zijn. 1 persoon is de Teamcaptain. Bedenk een mooie naam voor je team en geef deze door.

Je moet beschikbaar zijn op vrijdag 1 september vanaf 18.00 uur.
Er is donderdagavond 31 augustus een briefing voor iedereen maar in ieder geval voor de Teamcaptains.

Dus nogmaals lijkt het je leuk schrijf je dan zo snel mogelijk in via de facebookpagina van Marnespeulen
dit jaar is er ruimte voor 20 teams dus vol is vol.
We horen graag van jullie.

Team Marnespeulen.