We gaan het meemaken – lezing ontwerpers

Maandag 17 juli kun je naar een lezing van de ontwerpers Volken de Vlas, Gerard de Hoop en Paul Bloemers. Zij vertellen over hun onderzoek naar klei, schelpen, steen en koolzaad.
Volken de Vlas en Gerard de Hoop zijn samen een nieuw label begonnen genaamd VOLOP. Ze hebben de regio en haar schatten ontdekt en willen souvenirs maken van lokale materialen. Paul Bloemers heeft gewerkt met de stengel van koolzaad en hier plaatmateriaal van gemaakt èn dit gecombineerd met 3D-print elementen.

De lezing begint om 20.00 uur in de bibliotheek van Leens. De toegang is gratis, na afloop mag je je eigen bijdrage bepalen.

Graag aanmelden voor 14 juli bij marjan@houseofdesign.nl.

De lezing is onderdeel van het project en de expositie We gaan het meemaken. In september organiseren we een lezing met ontwerpers Melle Koot en Simone Larabi. Meer informatie lees je op de blog wegaanhetmeemaken.tumblr.com