Fancy Fair Peuterspeelzaal Bruintje Beer

‘Maak kennis met Peuterspeelzaal Bruintje Beer.
Een middag vol plezier en vertier! ’

Vrijdagmiddag 13 juli van 15.30 uur tot 17.30 uur houdt Peuterspeelzaal Bruintje Beer een Fancy Fair op het schoolplein van CBS De Regenboog – Notaris A.H. Agessingel 10 te Leens.

Met deze Fancy Fair wil de peuterspeelzaal zichzelf graag voorstellen en laten zien in het dorp. Daarnaast wil de Peuterspeelzaal ook geld ophalen voor de aanschaf en reparatie van ons buitenspeelgoed.

Iedereen is van harte welkom!

De juffen en de ouderraad hebben een gevarieerd programma gemaakt. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld springen op een springkussen, blik gooien, iets knutselen, gegarandeerd een cadeautje grabbelen bij de grabbelton, is er een ballonkunstenaar aanwezig en is er genoeg te eten en te drinken. Dit alles gebeurd door middel van het aanschaffen van een stempelkaart bij aankomst op het schoolplein. Maar ook voor de oudere kinderen en volwassenen is er veel vertier op het schoolplein bij de speelzaal. Er kunnen kunstwerkjes aangeschaft worden die de peuters hebben gemaakt en is er een kleine verloting, gesponsord door de middenstand van Leens.

Werkman Fotografie is deze middag aanwezig om allerlei leuke momenten vast te leggen.

Peuterspeelzaal Bruintje Beer hoopt op een mooie opkomst en een gezellige middag!
U komt toch ook?