Gezelligheid troef op FC LEO Open Air

FC LEO organiseert dit jaar haar 3de editie van het ‘’Open Air’’. Waar er vorig jaar op 2 avonden door 10 herenteams werd gevoetbald en op 1 avond door 6 damesteams. Pakt FC LEO dit jaar iets groter uit.

Op 2 avonden zullen er 24 teams strijden om de bekers, zowel heren als dames. Het idee is simpel. Mensen samen een gezellige avond te laten beleven met, als middelpunt zaalvoetbal wat gespeeld wordt in het groene gras. Het toernooi wordt trouw bezocht door onze buurdorpen, maar heeft dit jaar zelfs de stad bereikt. Dit zorgt voor een gevarieerd publiek waar men na afloop graag rekening mee houdt. In de kantine kan je onder genot van een hapje (hamburgers & gehaktballen) en een drankje de avond afsluiten. 30 mei is er een verloting en kunnen we genieten van de Hollandse avond mmv. DJ Cleef (Lozze Vogels). Op 20 juni wordt het toernooi natuurlijk afgesloten met dé finales, de prijsuitreiking en een knetterend feest met PB systems( die ook 2 avonden het muziek verzorgt bij het veld).

Alle ingrediënten zijn aanwezig om het tot 2 topavonden te maken. Wij willen dit intens stukje geluk graag met u delen, daarom nodigen wij u uit op vrijdag 30 mei & vrijdag 20 juni op de velden van FCLEO. Het enige wat we van u vragen is een goed humeur mee te nemen en als het even kan een beetje zon.

Organisatie FCLEO

Wij zijn natuurlijk op Facebook te vinden: FC LEO Open Air 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *