Marnespeulen een gevarieerd programma voor jong en oud

Op vrijdagavond 5 september worden voor de tweede keer de Marnespeulen georganiseerd  als onderdeel van de Leensterdagen. De commissie is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het uitwerken van ideeën voor de tweede editie en het is gelukt om een mooi en gevarieerd spelparcours uit te zetten. De spelonderdelen doen een beroep op kracht, behendigheid en snelheid van de deelnemers waarbij ook een stukje spektakel en hilariteit  komt kijken. Ook dit jaar zijn er weer twee lokale artiesten (Jordi Weijer en Rita Hofman met band) die zullen zorgen voor de muzikale omlijsting tijdens en na de Marnespeuln.

Nu het bijna weer zover is willen wij jullie allemaal uitdagen om deel te nemen aan de Marnespeulen. Vorig jaar hebben we teams teleur moeten stellen omdat ze zich op de avond van de Marnespeuln nog wilden opgeven. Daarom hebben we besloten dat er dit jaar ruimte is voor 15 teams. De inschrijving is net geopend via Facebook (Marnespeuln) en er zijn al een aantal aanmeldingen ontvangen. Dus hoe eerder je een team aanmeldt via de Facebook pagina of bij één van de commissieleden hoe groter de kans op deelname.

Net als vorig jaar dient ieder team te bestaan uit vijf deelnemers waarvan één teamcaptain. De teamcaptains zullen voorafgaand aan 5 september gebriefd worden over de spelregels en uitvoering van de spellen. De commissie hoopt dat met gevarieerde aanbod een leuk programma is samengesteld dat zich mag verheugen op grote publieke belangstelling.

Datum: 5 september 2014
Plaats: Leens ( hertenkamp )
Aanvang: 18.30 uur

Met vriendelijke groet,
Theo Terpstra, Arjen Fledderman, Harrie Koning, Jilles Littel, Coos Hovius

De Stuurgroep Verenigingen Leens ondersteunt de organisatie van de Marnespeuln.