Merna volleybaltoernooi 2017/2018

Daar zijn we weer!

We hebben afgelopen jaar weer een gezellig en mooi toernooi gehad, dank daarvoor! Dit willen we natuurlijk voortzetten en daar hebben we jullie aanwezigheid voor nodig.

Zoals de meeste van jullie weten hebben de organisatoren van de afgelopen jaren; Reyer Kremer en Sven Halma, aangegeven het stokje over te willen dragen. We willen ze ook via deze weg bedanken voor de afgelopen jaren! Wij, Frank en Brenda Veenwijk, hebben aangegeven het op te willen pakken met hulp van de activiteitencommissie van AVV Merna. We hopen het toernooi nieuw leven in te blazen!

Er zullen daarom wat dingen gaan veranderen, waarvan we denken en hopen dat het positief uit zal pakken. Zo zullen er onder andere 3 in plaats van 4 avonden zijn. Ook willen we wat gaan veranderen aan de poule-indeling om op deze manier het niveau verschil zo klein mogelijk te houden. De avonden zelf willen we gaan invullen met goede muziek en gezelligheid, om de avonden goed af te sluiten!

Hoe dit er allemaal precies uit komt te zien? Zorg dat je erbij bent en houdt Facebook in de gaten!
www.facebook.com/mernaleenswebvolleybaltoernooi

Dit toernooi heeft de volgende speelavonden:
16 december 2017
13 januari 2018
27 januari 2018

Om je team op te geven voor deze editie vragen we je te mailen naar het onderstaande emailadres: activiteiten@avvmerna.nl -> Geef hierbij duidelijk je teamnaam op.

De kosten bedragen €50 per team. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar het volgende rekeningnummer:

Volleybal Ver. Merna
NL64 RABO 0335 2213 00
O.v.v. je teamnaam.

De betaling is tevens het bewijs voor deelname aan het toernooi!
Je kunt je team tot uiterlijk 1 december 2017 opgeven!
We hopen jullie allemaal weer te zien op het volleybaltoernooi!

Met vriendelijke groeten,
Activiteitencommissie AVV Merna