Nieuwsbrief

Geachte dorpsgenoten,

De zomertijd een tijd van even een pas op de plaats thuis of op de camping.
Maar de voorbereidingen voor de Leensterweek gaan gewoon door, om u een indruk te geven.
De E.H.B.O. Posten moeten geregeld, de verkeersregelaars zijn weer gevraagd om alles in goede banen te leiden, de feesttent en alles wat erbij hoort, en het allerbelangrijkste er is weer een programma samengesteld voor jong en oud. U kunt alles uitgebreid lezen in de LEENSTERWEEKKRANT.

Burgermeester K. Wiersma opent de Leensterweek op dinsdag 1 september om 19.15 uur.

VERSIER UW WIJK OF STRAAT.
Om de feestvreugde, en om elkaar in de straat of wijk beter te leren kennen zou het mooi zijn om uw straat samen te versieren zie als voorbeeld de van de Munniklaan zij hebben een eenvoudige manier gevonden om de straat op te fleuren. ( er zijn meer straten die al veel langer hun buurt versieren en een buurtbarbeque houden)

BURENDAG
Nog een manier om kennis te maken met uw buurtgenoten, samen een kopje koffie drinken op het terras van een buurtgenoot of in de speeltuin bij u in de buurt. Stuur een foto van uw activiteit naar dorpsbelangenleens@gmail.com en wij plaatsen uw foto op de website.

DE AGENDA
Steeds meer maken verenigingen gebruik van de agenda om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Zo maken we aan elkaar kenbaar wat er in het dorp leeft. Ook op die manier leer je elkaar beter kennen.

DE DORPSVISIE
Franke Koksma doet verslag van de voortgang van de op te stellen dorpsvisie. In de rubriek DE ZAAK kunt u het verhaal lezen van de familie Lanting hoe zij in Leens terecht gekomen zijn. Met de gemeente De Marne is regelmatig overleg over diverse projecten, enkele ervan worden genoemd in de info of in de Leensterweekkrant. De S.V.L is een belangrijke schakel voor overleg met de verenigingen, en de ondernemers.

Leest u gewoon de dorpsinfo voor alle informatie en probeer om samen als buurt of straat iets te doen om elkaar te versterken.

WIJ ONTMOETEN GRAAG ALLE INWONERS VAN LEENS IN DE LEENSTERWEEK.