Wie stemt mee voor “Leens in beweging”

Voortgang Dorpsvisie Leens – september 2015

Kom op woensdagavond 28 oktober om 20.00 uur naar Doezoo, waar de laaste ronde van de gesprekken over de dorpsvisie gehouden zal worden. Nu kun je nog meestemmen over welke projecten we in Leens in de komende tien jaren gaan uitvoeren. Uit de vele plannen, die enthousiast naar voren zijn gebracht tijdens “de keukentafelgesprekken”, zijn de meest genoemde nu als een “top tien” op een rijtje gezet. Daaruit gaan we met z’n allen de beste, belangrijkste of de meest urgente kiezen. Kijk of jouw plan erbij staat en hoeveel kans het maakt om verwezenlijkt te gaan worden! Neem medestanders mee om te kiezen, het moeten wel Lainsters zijn natuurlijk.

Heel kort wordt elk plan toegelicht en daarna kun je “stickertjes plakken” voor de vijf die jouw grootste voorkeur hebben. Een heel konkrete en effectieve manier, dus gewoon de “meeste stemmen gelden”!  We hopen op een grote opkomst zodat er een breed draagvlak voor de projecten ontstaat. Als iedereen  komt die de enquête heeft ingevuld … dan is ”Doezoo” te klein. Laat je invloed gelden en zet “Leens in beweging” … op weg naar een hoopvolle toekomst, waarin we kunnen wonen in een dorp waarvan we  kunnen zeggen dat we het sámen hebben gemaakt tot één van de leukste, zorgzaamste, actiefste en mooiste dorpen van de Ommelanden.

Het wordt niet alleen een zinvolle maar ook een gezellige avond. Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Om de gezelligheid te verhogen wordt de avond omlijst met muziek.

Laat je invloed gelden en kom!